Cégtábla - Reklámtábla

MIT IS TAKAR A CÉGTÁBLA?

Ma már nem az a kérdés, hogy kell e cégtábla, hanem az hogy milyen.

Korszerű és esztétikus céges feliratok, típusmegoldások közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb cégtábla verziót.
Rohanó világunkban egyre fontosabb szerepet kap a láthatóság. Mérje fel lehetőségeit, környezetének szokásait, találja meg cégtáblájához a legoptimálisabb helyet.
Ne hagyja, hogy partnerei elmenjenek cége mellett.

Világító reklám kirakatokba Extra vékony világító tábla

Nagyobb forgalomra, plusz bevételre van szüksége? Szeretné üzletében felhívni a figyelmet a kiemelt ajánlatokra? Gyakran szeretné cserélni reklámüzeneteit? 

Tegye hangsúlyossá mondanivalóját és használjon kétoldalas belógatható kirakati világító reklámot vagy egyoldalas, falra helyezhető üzletdekorációs reklámmegoldást. Extra vékony, extra figyelemkeltő világító plakátkerettel.

Beltéri animált fólia

Már nem egyszerű hatásos reklámot létrehozni, de a dinamikus, folyamatosan változó reklámfelület rögtön kitűnik a statikus reklámmegoldások közül. Ha igazán egyedire és hatásos reklámra vágyik, a legjobb választás az animált reklámfólia vagy plakát.. 

Világító dobozbetűk

A betűtestek oldalpalástját  alumínium vagy fém lemezből hajlítjuk, illetve ezek változataiból is lehetséges (szálcsiszolt alumínium, rozsdamentes acél, de készülhet plexiből is) A felületkezelése porfestéssel történik, amit a RAL színskála színeiből választhat ki.

Totemoszlop

Igazán szembetűnő megoldás ha térbe szükséges elhelyezni információs vagy tájékoztató táblát. A totemoszlop számtalan megjelenési formában és méretben készíthető el, kiegészíthető világítással.. 

Indirekt világító betűk

A betűtestek oldalpalástját  alumínium vagy fém lemezből hajlítjuk, illetve ezek változataiból is lehetséges (szálcsiszolt alumínium, rozsdamentes acél, de készülhet plexiből is) A felületkezelése porfestéssel történik, amit a RAL színskála színeiből választhat ki.

Világító cégtábla gyártás Világító doboz, világító cégtábla

A világító doboz, világító tábla gondoskodik arról, hogy az Ön felirata kitűnjön sötétben is. Kivitele viszonylag egyszerű, ami kisebb költséggel is jár, de a hatása annál erősebb. A megfelelő grafika kiválasztásával és a világítás használatával növelheti a reklám esztétikumát és értékét.

Habbetű felirat gyártás betű átvágás nélkül 3D habbetű

A habbetű felirat nem csupán esztétikus, de számos extra lehetőséget rejt magában. Nagy előnye, hogy viszonylag rövid határidőn belül elkészül és a térhatású feliratok közül a legkedvezőbb kivitelezési ár jellemzi.
Felhasználhatósága sokrétű, beltéri és kültéri alkalmazása egyaránt kedvelt. Gipszkarton falakra tökéletes megoldás a könnyű súlya miatt... 

3D fém betűdoboz

Plasztikus, térhatású reklámfeliratok, 3D formák, térbetűk dekoráció és cégreklám céljára tökéletes logó vagy betű felirat kihangsúlyozására.
A cégreklámok közül a legmutatósabb megoldás, és rendkívűl széles a variációs lehetőség

PVC vagy egyéb lemez alapú cégtáblák Reklámtábla

Minden cégnek szüksége van cégtáblára, ha azt akarja, hogy ügyfelei megtalálják. Hogy milyen típusú és kivitelű legyen azt a pénztárcánk határozza meg jellemzően. Ebben a kategóriában a technológiailag legegyszerűbb megoldást mutatjuk be, de esztétikus és egyedi grafikával sokszorosára növelhető a cégtábla színvonala és reklám értéke.