LED kijelző

LED kijelző

Technológia, élettartam, szín kavalkád és sokrétű felhasználás.

 

Aki szeretne egy vonzó és hasznos információs felületet – vagy éppen

egy kis szemkápráztatás, a tekintetek vonzása a célja –,

annak javasolhatunk egy testhezálló megoldást!

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az érzékek fontosságát. Az érzékeinkkel fogjuk fel az élményeket, majd alakítjuk át benyomásokká.

A marketingben természetesen az egyik legfontosabb cél, hogy ezek a benyomások pozitívak legyenek. Mindazt, amit kínálunk, egy cég képviseli, így nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy ez a bizonyos cég milyen képet fest magáról az emberek tudatában és lelkében.

Egy megfelelően kiválasztott LED fényújság megoldás felfrissíti a cégről alkotott képet!


 

Egyre több kültéri reklám van, kitűnni ezek közül nagyon nehéz. A LED hirdetőtábla a leghatékonyabb módszer jelen pillanatban a figyelem megragadására.

  • Folyamatos láthatóságot biztosít: Dinamikus üzenetek éjjel-nappal a potenciális vásárlóknak és érdeklődőknek.
  • Egy termékről tetszőleges mennyiségű információt fel tudunk tenni.
  • LEDekkel érhető el a legfényesebb reklámok a városban.
  • Dinamikus, azonnal odavonzza a szemet.
  • Gyors váltakozó üzenetek plusz költségek nélkül. Egy hagyományos plakát esetében változtatás esetén grafikus+nyomdai költségünk van. Ráadásul a kivitelezés sem megy egyik napról a másikra. A LED fényújsággal egyszerűsíthető a folyamat. És lehetséges az azonnali kivitelezés.

 

Érzékek…

Minden érzékszervünk rendkívül fontos, kétség nem fér hozzá, hogy a hallás, az ízek érzékelése, a tapintás és a szaglás is fantasztikus élményeket rejt magában!
Hiszen gondoljunk csak bele! A vak és gyengén látó embereknek sokkal erőteljesebbé, kifinomultabbá válnak az ép érzékszervei. Az emberi test csodálatos, fantasztikus, ahogy a „túlélésért” segít kompenzálni a „hibát”. Igen, minden érzékszerv eszméletlenül fontos, de a legközvetlenebb hatást mégiscsak a szemre lehet gyakorolni…

Tegye Ön is töretlenül – bombázza a szemet LED fényreklámokkal!

 

A technológia „szépsége”…

Ahogy fejlődik a világ, finomodnak a megoldások. A marketing és kommunikációs eszközök területei az elsők között vannak, ahová „megérkeznek” az újdonságok.
 

Verseny van, és a cégek versenyistállók – sikeresen nekiveselkedni, győzedelmeskedni csak ennek elfogadásával lehet! Lépni kell, ha új megoldások kerülnek „piacra”!
 

A LED fényújság az a megoldás, ahonnan már nem szabad visszalépni, hiszen a LED-ek tartósak, kevés karbantartást igényelnek és nem utolsó sorban energiatakarékosak. „Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!” – egy kis odafigyelés, és nem csupán az önzés vezérli a kor emberét!

 

  • Szeretne valamit megosztani a világgal, mely fontos az embereknek, illetve fontos Önnek és cégének?
  • Egy kis tuningra van szüksége az „üzletnek”, hogy a szemek jobban odafigyeljenek, kevésbé sétáljanak el a kirakat, a bejárat előtt?
  • Üzlete előtt nem akar maguk elé meredő, fáradt arcokat látni?

 

Keltsen figyelmet LED fényújsággal, kérjen tanácsot és ajánlatot!