Tájékoztató táblák

Tájékoztató táblák

Az igényes és megbízható cég pontosan tájékoztat

Az embereknek – még mai, ingerekkel teli világunkban is – nagy szükségük van az információra. Természetesen nem azokra a manipulált jelekre gondolunk, mely erőszakkal ráveszi őket a fogyasztásra, hanem a valódi szükségletek kielégítéséhez szükséges információkra!

  • Utaznunk kell? Szükségünk van egy olyan táblára, mely részletesen tartalmazza a menetrendet.
  • Idegen városba érkeztünk? Nem árt – még az okostelefon alkalmazások korában sem – egy útbaigazító tábla vagy egy utcai térkép.
  • Keresünk egy céget, közintézményt? Amellett, hogy rendelkezünk a címmel – és GPS koordinátával –, óriási segítség, ha az utcán egy feltűnő tábla „kiabál” messziről: „itt vagyunk pár száz méterre, ne félj, most már jó helyen jársz!”.
  • Vagy éppen szükségünk lenne egy nyitvatartási időre, hogy tudjuk, érdemes-e belépni az ajtón? És hopp, 100 méterrel a bejárat előtt „ott terem” egy tájékoztató ezen adatokkal!
  • Természetesen sorolhatnánk tovább a példákat, ez csak néhány hasznos alkalmazási területük volt!

Az Ön saját tájékoztató táblája:

  1. Legyen kreatív!Helyezkedjen az Önt felkereső vevők, paciensek, ügyfelek, partnerek szemszögébe, és gondolkodjon az ő fejükkel: „vajon mire lehet szüksége leginkább a hozzám látogatóknak?”. Mi az az információ, mely elengedhetetlenül fontos a számukra?
  2. Legyen igényes! A tájékoztató táblának nem csupán hasznosnak kell lennie. Ha színvonalról van szó, ne kössön kompromisszumot! Sok esetben az első benyomások egyike lehet az a tájékoztató tábla, mely segíti potenciális vásárlóit, ügyfeleit! Ha nagy segítséget kaptak, az fél siker.
  3. Legyen személyre szabott! Válassza az arculatának megfelelő stílust!

Komoly versenyelőny a tájékoztató tábla használata a konkurenciával szemben

Az utca megfelelő pontján elhelyezett, megfelelő információkat tartalmazó tájékoztató tábla aranyat ér, mind látogatóinak, mind pedig Önnek! Nincs keres-gélés, kárba veszett idő, csak hatékony és pontos célba érés van.

 

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!

 

Tovább információért vagy megrendelésért tekintsd meg webshopunkat: