Szabad - foglalt tábla

Szabad - foglalt tábla

Az elegáns és modern tárgyaló

nélkülözhetetlen kelléke

 

A leghelyesebben akkor járunk el, ha egyértelmű információkkal látjuk el az embereket. Ennek megvalósításához sokszor a legegyszerűbb, ám mégis legnagyszerűbb kis segédeszközökre van csupán szükségünk…

Használatkor derül ki, mennyire hasznos, de magunktól figyelemfelkeltés nélkül talán rá sem jönnénk, mennyire kézenfekvő is lenne az alkalmazása.

Éppen ezért szólunk Önnek!

Az üzleti életben nagyon fontos, hogy a felek leüljenek egymással és zavartalanul tudják megtárgyalni egymás közt a napirenden lévő témákat. Ilyenkor a tárgyaló feleket kizökkentheti a folyamatból, megszakíthatja fontos gondolatmenetüket egy-egy zavaró kopogás vagy benyitás. Ezt követi a sűrű elnézé-sek kérése, ami fontos perceket rabol a tárgyalófelek idejéből. Sőt visszazökkenni az eredeti gondolatmenetbe, nos, az sem túl egyszerű.

 

Miért nem mellőzi ezeket a kellemetlen meglepetéseket?

A kellemetlen percek megelőzésére létezik egy remek kis eszköz: a szabad-foglalt tábla, mely egyszerű elven működik, mégis az egyik legpraktiku-sabb információs eszköz. Önnek nem kell mást tennie, mint a „SZABAD-FOGLALT” feliraton egy csúszka segítségével szabaddá tenni a láttatni kívánt szót. Amennyiben változik a helyzet, a csúszka az ellenkező állásba kell, hogy kerüljön!

 

Éljen egy rendkívül praktikus kis eszköz

adta előnyökkel!

 

Nincs többé kellemetlen helyzet:

a szabad-foglalt tábla használata rendkívül előnyös…

  • az alkalmazójának, aki szeretné tudatni, hogy most ne zavarják. Segítségével kizárhatóak a kellemetlen helyzetek, amikor egy fontos     megbeszélés kellős közepén lépnek be illetéktelenek a tárgyalóterembe.
  • mindenki másnak, aki esetleg be kívánna jutni egy adott helyiségbe. Ha egyértelmű jelzés fogadja, nem fog feleslegesen benyitni. Segít mindenki számára világossá tenni a határokat.
  • hiszen segít tiszteletben tartani más embereket, mások ránk nem tartozó ügyeit.
  • mert egy ízléses és igényesen kialakított információs tábla, mely emeli a „hely fényét”!
  • mert a „SZABAD”-felirat zöld színű alapra, míg a „FOGLALT”-felirat piros színű alapra kerül elhelyezésre, így a terem felé            
    közelítők már messziről láthatják, ha nem érdemes tovább menni. Az idő pénz – spóroljuk, ahol csak lehet!

Legyen egyértelmű, húzza meg a határokat, teremtsen rendet, kerülje az Ön és mások számára is kellemetlen helyzeteket! Adjuk meg egymásnak a tiszteletet, és az emberek hálásak lesznek!