Világító dobozbetűk

Világító dobozbetűk

„Nomen est Omen” - a név kötelez,

avagy a név a végzet.

 

Világító dobozbetű, hogy a cégnév „beleégjen” a tudatokba!

Nemcsak személyek, de cégek esetében is jelentős szerepe van az első benyomásnak.  A cégnév és a hozzá tartozó arculat már közrejátszik az első vélemények kialakításában. Egy-egy választott cégnév nem pusztán betűk sora, melyek véletlenszerűen egymás mellé kerültek, hanem a szavak mögötti tartalom – sztori, emlékek, érzelmek, szemléletmód, hitrendszer.

A cégnév szavainak ESSZENCIÁJA van! Olyan mély tartalma, melyet a marketingbe vétek nem beleszőni! Egészen elképesztő vonzerőt kap a cég, ha benne van ez a plusz.

Minden egyes reklámfelületnek sugallnia kell a cég „auráját”!

A céges arculat, a céges imázs egyik fontos eleme a cégfelirat, a reklámtábla, mely az épületen kerül elhelyezésre. Ez az, mely az első benyomást teszi a potenciális vevőre, érdeklődőre. Az igényes cégfelirat azt mondja: „itt adnak a részletekre, lépj be bátran!” Nos, ha minőségi felirat, színvonalasan kidolgozott betűk várják a látogatót, az már jó pont a cégnek, és az plusz ráadás, ha a betűket jó messziről észre is lehet venni.

 

Ismerkedjen meg közelebbről világító

dobozbetűinkkel, képzelje el, hogy mutatnának az

Ön épületének homlokzatán!

 

Miért válassza a világító dobozbetű megoldást?

  • Mert világító dobozbetűkből készült felirat feltűnő, hangsúlyos térbeli világító reklám. Exkluzív megjelenés kölcsönöz cégének.
  • Mert ez a típusú cégfelirat kiemeli az Ön cégét a többi közül.
  • Mert a betűdobozból készült plasztikus fényreklám örökéletű megoldás.
  • Éjjel-nappal hozza az ismertséget cégének.

Tulajdonságok, lehetőségek és egy kis műszaki információ:

Gyártás: A betűtestek oldalpalástját  alumínium vagy fémlemezből hajlítjuk, illetve ezek változataiból is lehetséges, mint a szálcsiszolt alumínium, a rozsdamentes acél és a plexi.

A szivárvány minden színében: a felületkezelése porfestéssel történik, amit a RAL színskála színeiből választhat ki.

Felhelyezési módok: A betűdoboz felirat felhelyezésére két alternatívát ajánlunk.
1.)   Elhelyezés betűlétrán, azaz két párhuzamosan futó fém szelvényen.
2.)   A karakterek elhelyezése külön-külön, közvetlenül homlokzatra vagy távtartó tüskékkel.

Világítás: A megvilágítás megfelelő homogenitásáért, a betűk, formák minimum mélysége – LED vagy fénycső világítástól függően – 7-10 cm. A betűk és karakterek belsejében LED fényforrást vagy hajlított fénycsövet helyezünk el, figyelve a fényforrás elemeinek távolságára, hogy tökéletesen homogén és erős megvilágítást érjünk el.

Előlap: Színezett plexi, fóliával kasírozott plexi, illetve egyedi mintaigénynél UV nyomtatott fóliával kasírozzuk az előlapot.             

Környezettudatosság: Cégünk a LED fényforrás opciót javasolja, hiszen a fénycsövek mára elavult, energiapazarló, kevéssé tartós megoldássá váltak. Habár még kissé drágábbak a LED elemek, hosszú távon mégis ezek jelentik a kedvezőbb és kényelmesebb világítási módot.

Mérethatár: 200 cm betűmagasságig ajánljuk a plexi előlapot, ez fölött a világító betűk fedését már feszített ponyva kiképzéssel célszerű készíteni

 

  • Cége arculatát
  • Cége esszenciáját
  • Cége „auráját”
  • Igényességet
  • Hangulatot
  • Kitűnést a többi közül

Keresse szakértő munkatársainkat, hogy megszülessen a

legtökéletesebb történet, az Ön és cége „siker sztorija”!

 

Kérjen ajánlatot most!