Világító doboz, világító cégtábla

Világító doboz, világító cégtábla

Egyetlen cégtulajdonos sem kételkedhet benne:

a cégtábla kötelező! 

Azt azonban már kevesen gondolják át, hogy nem elég „kitenni” a szót – azaz a cég nevét – a köztérre, esztétikusnak és színvonalasnak kell lennie. Érdemes tehát kihozni belőle a maximumot.

Lássuk, milyen extrát kaphat még az Ön cégtáblája!

Fény, feltűnés, reklám – éjjel-nappal! Íme, világító dobozaink és cégtábláink, melyek a hagyományos táblákkal szemben a nap 24 órájában szem előtt vannak! Az est sötétségében a belső világítás teszi a környezetből kiemelkedővé, jól láthatóvá. Sőt! A járókelők számára még plusz fényforrást is jelent – a télen oly korán eljövő! – esti és éjszakai órákban.

 

Egy igényesen kiválasztott reklámeszköz aranyat ér! Szerezzen olyan pozitív első benyomást, melyről mindig is csak álmodott!

 

De mit is kell tudnia világító dobozainkról és cégtábláinkról?

Segítünk a választásban!

Vastagság: A belső világítással szerelt cégtáblák szükségszerűen „vastagabbak”, mint a világítás nélküliek. Ennek oka éppen a tábla igényesen szerelt mivolta, hiszen a fényforrásnak kellő távolságban kell lennie a front oldaltól. Ha a szükséges távolság nincs meg, akkor fénycsövek esetében csíkos, LED-ek esetében pedig pöttyös a táblafelület.

Táblaméret – Felhasznált anyagok: Két kiviteli megoldást javaslunk mérettől függően.

 • Plexi tábla: 200x300 cm-es reklámtábla méret szükséglet esetén javasoljuk.
 • Plexi borítás: Az említett 200x300 cm-nél kisebb táblaméret esetén használjuk ezt a megoldást
 • Feszített ponyva: 200x300 cm-nél nagyobb méret esetében – mivel nagyobb plexitábla ennél nem kapható – ezt a megoldást javasoljuk.

Megoldások: Többféle megoldást tudunk javasolni attól függően, milyen időtartamra és milyen kihelyezéssel, milyen méretben kerül felhelyezésre reklámtáblája.

 • Világító cégtábla: Az egyoldalas változat falsíkon, épület homlokzatán, a kétoldalas változat pedig a forgalommal merőlegesen  – mindkét irányból jól látható módon kerül elhelyezésre.
 • Világító doboz, reklám: Az egyoldalas megoldás 10 cm-es mélységgel készül, jellemzően homlokzatra szerelve kerül elhelyezésre. Amennyiben kétoldalas doboz érdekli – az egyenletes megvilágítás érdekében –, 16 cm-es mélységgel kell számolnia. A felszerelést fallal merőlegesen, konzolokkal végezzük.
 • Fényforrás: LED fényforrások, illetve fénycsövek közül választhat.

Anyagok: A doboz kerete alumínium profil, RAL színskála szerint szinterezve. A hátlap alumínium lemez. A doboz borítása opál plexi vagy feszített ponyva.

 

Hogy egy lépéssel mindig a konkurencia előtt legyen!

Színvonalas világító táblák, dobozok

A világító doboz belsejében LED fényforrást vagy fénycsövet helyezünk el kellő sűrűségben a homogén és erős megvilágítás kialakítására figyelve.

Hogyan lesz egyenletes a megvilágítás?

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a fényforrás elemei egymástól megfelelő távolságokra kerüljenek a világító dobozba, hogy elvárható homogén megvilágítás-sal rendelkezzen a világító reklám. A világító kültéri reklám célja sötétedés után is a figyelemfelkeltés. Legyen akár cégfelirat logóval, akár egy komplett grafikai megoldás, a telt és élénk színek megjelenítése a cél, amit dupla nyomdai terheléssel készítünk.  

 

Mi nem kötünk kompromisszumokat, Ön se tegye!

 

Igen, biztosan felmerül Önben is: mennyibe kerül a világító cégtábla? 
Ha nem megfelelő gondossággal készül cégtáblája, és később nem éri el a kívánt hatást, akkor rendkívül sokba!

 • Ha jellegtelen a grafika,
 • ha igénytelen a kivitel (erről többet olvashat a hasznos tanácsok menüben),
 • ha image építés helyett image rombolást végez,
 • ha elsősorban az árat nézi és nem arra a hozadékára gondol, mely hosszútávon térül meg, nem lehet elég olcsó ahhoz, hogy a legdrágább marketing befektetés legyen belőle!

 

Kerüljük el ezt együtt! Írjon nekünk vagy hívjon bennünket most!

 

Ajánlatkérésében, kérjük, a következő minimálisan szükséges információkat adja meg:

 • mekkora legyen a világító doboz (szélesség x magasság, cm-ben)?
 • egyoldalas vagy kétoldalas kivitelt szeretne?
 • LED-es vagy fénycsöves kivitelt részesíti előnyben (gazdaságosság alapján javasoljuk majd Önnek a legkedvezőbb megoldást)?
 • felszerelés helyszíne (Budapest vagy vidék)

 

 

 

Mikor válassza?

Gyártás

Felhelyezési módok

Világítás

Milyen világítást válasszon

Melyik megoldást válassza?

Mekkora méret készíthető?

Mit teszünk azért, hogy tökéletesen homogén és erős világítást kapjunk?

LED vagy fénycsöves világítás?

Világító doboz felépítése, anyagfelhasználás, technikai paraméterek.

Mennyibe kerül a világító cégtábla?