3D habbetű

3D habbetű

#Mikor válassza?

Ha elegáns és térbeli megoldást keres cégfelirat vagy dekoráció kivitelezéséhez nagyszerű választás. Térhatású felirat mindíg elegánsabb hatást nyújt, mint az egyszerűbb reklámtáblák. A habbetű mérete, vastagsága igény szerint készül, felülete elképzelése szerint festhető, fóliázható, így szinte bármilyen színben elkészíthető. Ár- érték aránya rendkívül kedvező, a nyújtott esztétikai hatása pedig kimagasló.
 

#Habbetű anyaga

A „habanyag”, ténylegesen szigetelőanyagként ismert, jól megmunkálható, éles kontúrral vágható, gyorsan elkészül és a dizájn szerint festve, gyönyörű, élethű, és hangsúlyos. Habbetűk, térbetűk készítése és egyéb plasztikus dekorációs célú formák kizárólag kifogástalan felületű, minőségi, nem buborékcellás, hanem homogén struktúrájú, masszív, kültéren is tartós Austrotherm XPS alapanyagból készülnek.
 

Élettartam:

Időjárásálló, kültéri használatra is kiválóan alkalmas 3D reklám és felirat élettartama rendkívül tartós, 7-9 év .A belső kontúros betűk készítésekor (pl. A, B, D, P...) az átvágási vonal nem látható, szép, "egyben betű" készül.
 

Hol használható?

Beltérben: kiállításokra, üzletekbe, irodákba, recepciókra, termékbemutatásra, logók és feliratok megjelenítésére…
Kültérben: portálfeliratként, homlokzati reklámként…
 

Felhelyezés, rögzítés:

  • Felülettől és helyszíntől függően ragasztással, vagy
  • egyesével betűtüskékkel rögzítve vagy
  • táblára ragasztva adjuk át a plasztikus feliratot.                                             

#Világítás

A habbetű méretétől függően elkészíthető világítással is a felirat. Már olyan kis Led fénnyforrás elemek kaphatók, hogy egészen kis betűk megvilágítására is lehetőség nyílik. A habbetűbe beépíthető vagy kívülről is történhet a világítás.